logo

 WAT WIJ DOEN


U kunt bij Niesink Advocatenkantoor terecht voor strafzaken en civiele zaken.
Wat moet u zich daarbij voorstellen?

Strafzaken
Vaak wordt er bij strafzaken alleen gedacht aan misdrijven, de relatief zwaardere strafbare feiten, zoals diefstallen, overvallen, drugsdelicten, etc. Wellicht zaken, die ver van u af staan.
Maar een strafzaak kan ook dichterbij zijn dan u op het eerste gezicht zou denken. Rijden onder invloed bijvoorbeeld is zo'n strafbaar feit. En wat te denken van de veroorzaker van een verkeersongeval, die poging tot doodslag of - nog erger - dood door schuld ten laste wordt gelegd?
Een bedreiging is eerder uitgesproken, dan men zou willen.

Kortom, er zijn heel veel strafbare feiten, waarvoor de Officier van Justitie u zou kunnen dagvaarden. Bent u gedagvaard om voor de rechter te verschijnen, dan is het vaak verstandig om een advocaat te raadplegen, die uitgebreide kennis heeft van het strafrecht.

Wij vragen de stukken (processen-verbaal) voor u op en staan u bij voor, tijdens en na de zitting. U staat er niet alleen voor en bent verzekerd van een deskundig advies.

Civiele zaken
Dit betreffen zaken, die niet onder het strafrecht vallen.
U kunt terecht voor kwesties op het gebied van arbeidsrecht, op het gebied van huurrecht en nog tal van andere rechtsgebieden, maar niet alle rechtsgebieden. Zo behandelt ons kantoor bijvoorbeeld geen zaken op het gebied van het vreemdelingenrecht, maar ook geen echtscheidingen. Informeert u gerust even.